tisdag 4 oktober 2011

Rickard är tillbaka efter sin ledighet och vi har otroligt många projekt på gång. Vårt hundhustak läcker som ett såll och skall tillfälligt åtgärdas i veckan. Vi skall också planera för att fixa till garagegolvet och ev byta bro över ån. Mitt upp i allt skall vi också jaga älg, vi får väl se vad som orkas med i slutändan.


Praktikanterna har byggt ytterligare ett vedskjul för att täcka behovet efter almfällningen


Valparna

Nu har vi utökat valplådan för att få lite mera rörelsefrihet för de små. Några försöker använda hela utrymmet men de har svårt med balansen och vurpar då och då. Personalen ägnar nu mycket tid till valparna och det är inte precis långsamt att sitt runt lådan. Valparna är otroligt charmiga i nuläget och mera fart på dem kommer det givetvis att bli.




Valparna vilar middag




Fortfarande minst men pigg och glad


Valparna är inne på sitt 22:a dygn och nu får våra praktikanter vara inne i valpboxen och mysa med de små under korta stunder, mycket efterlängtat. Milla accepterar alla och nu skall valparna socialiseras.


Praktikanterna har mysstund med valparna

Skogsdag med grillning


Studiedagar på friskolan innebär extra jobb på kenneln. Passröjning och inspektion av harhägnet är perfekta uppgifter när vi är många. Bäst av allt är grillningen enligt klienterna.




Praktikanterna gillar att grilla, nästan alla!




En av praktikanterna står för underhållningen efter maten!


Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar