lördag 23 april 2011

Glad påsk!

Det grönskar så det knakar i Norberg just nu. Vi har ett underbart vårväder med många fåglar som ger sig till känna och vi på kenneln njuter i fulla drag av deras vackra sånger. Vägarna på jaktmarken är torra och körbara även med tvåhjulsdrivna fordon. Vi har dock ett undantag och det är en av våra genvägar som i princip har försvunnit under vatten.



"Var har vägen tagit vägen"


Undrar om Hiluxen klar det här!!!!?????







Vi iordningsställde vildsvinsfoderplatsen vid vedtravsvägen i veckan. Under vintern har den här platsen legat nere men nu har vi fixat till den igen. Till en början kommer den att bara fungera som foderplats men när vildsvinen släpps för jakt kommer den att övergå till åtel.




Dukat bord för de som är intresserade





Ett fint vårtecken tycker vi är när sädesärlan visar sig för första gången. Den kom till oss i torsdags. Efter en liten granskning av gräsmattan utanför Grindstugan inspekterade den taket innan den försvann.


Vi välkomnar den lilla ärlan





I Norberg kan allt hända. Vi fick påhälsning av en liten kille till häst som önskade oss Glad Påsk och överlämnade samtidigt en fin teckning. Han försvann lika fort som han kom!!!



Trevligt initiativ




Ha en fortsatt trevlig helg önskar vi på Filipgårdens Kennel "kuckelikuuu"!!!!!




Håkan H




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar