lördag 22 maj 2010

Davidsbo....idag en högborg för hanar


Grannarna omkring Davidsbo Gård och Filipgårdens kennel har idag det tufft...för närvarande finns 5 hanar på kenneln. Tre av dem är pensionatshundar ( drevrar ) och 2 är hämtade inför en förestående parning.

Filipgårdens Cato S52084/2002 ( e Härkilas Vicko II u Härkilas Zettie III) är bestämd för Eikeneses Aina och visade sig vara en riktig tjuren Ferdinand. Aina verkar dock vara en reserverad dam...hon är dock bara på 5:e dagen



Ett fantastisk psyke. Vi vet sen tidigare att han är en otrolig jakthund men att han också skulle ha längden och grovheten var en positiv överraskning och en bra kombination till Aina.


Värmen är hård idag vilket gör att hundarna älskar att simma i ån.
Här är det Härkilas Tanji ( modern till Filipgårdens Milla ) och Filipgårdens Gulliver som har ett svalkande träningspass.


Filipgårdens Jerry S49190/2005 undrar nog vad det är för träningsläger han hamnat i. tilltänkta makan är Stjärnskogens Filippa III som i helgen skall uppträda i Skillingaryd, men i mitten eller slutet på nästa vecka skall det vara som hetast. Här ställs han upp av sin skötare, Martina Nyström från Norberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar